Jtwee Koken en Baden: Duurzaam en comfortabel leven mogelijk maken

Jtwee begon in 1992 als kleine badkamerzaak in Middelburg. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot dé badkamer- en keukenspecialist van Zeeland, met oog voor hoogwaardige producten, kwaliteit en vakmanschap. Directeur Sander Janse staat samen met zijn compagnon Jan Jacobse, sinds het begin aan het roer van het succesvolle bedrijf. En bij zo’n typisch Zeeuws succesverhaal hoort natuurlijk groene stroom van DELTA.

Alles in eigen beheer

Of je nou een compleet nieuwe inbouwkeuken wilt, je badkamer toe is aan renovatie, of alleen op zoek bent naar een mooie inbouwoven; bij Jtwee zit je altijd goed. “Het unieke van Jtwee is dat we alles in eigen beheer doen met ons eigen personeel,” vertelt Sander. “Dat betekent dat we alles regelen vanaf het eerste adviesgesprek tot de oplevering en klusjes achteraf. Met eigen loodgieters, elektriciens, monteurs en stukadoors. Niet alleen voor standaardontwerpen, maar juist ook voor het op maat maken van iemands droomkeuken en/of badkamer, tot in het kleinste detail.”

Duurzaam ondernemen

Jtwee gebruikt al jaren met veel tevredenheid groene energie van DELTA, en doet ook veel aan duurzaam ondernemen. “We hebben in het hele pand ledverlichting. Ook gebruiken we slimme radiatoren met zogenaamde low-H2O technologie, die veel zuiniger zijn dan traditionele radiatoren. Onze showroom heeft een plat dak, dus we zijn bezig met plannen om daar op korte termijn zonnepanelen op te laten installeren.”

Een eigen milieustraat

“Als we aan de slag gaan bij een klant, gooien we het sloopafval niet zomaar weg in een container op straat. We brengen alles terug naar onze eigen milieustraat waar we de boel sorteren voor recycling. Steen, hout, plastic: alles wat hier aankomt, kan later weer gebruikt worden. “Het gaat ons niet eens zozeer om de kosten die er mee worden bespaard, maar ook om de verantwoordelijkheid we net als iedereen hebben om ervoor te zorgen dat de generaties na ons ook nog prettig kunnen leven.”  Bovendien werken we uitsluitend met hoogwaardige producten van A-merken uit Europa, die zijn geproduceerd met respect voor de mens en de natuur. Die gebruik je veel langer dan goedkopere keukens of badkamers, die meestal na een jaar of 8 tot 10 weer vervangen moeten worden. Ook dat scheelt in je ecologische voetafdruk.

Kiezen voor duurzaamheid

Hoewel de pompen, motoren en douches sowieso steeds zuiniger worden, kiezen klanten volgens Sander steeds vaker bewust voor duurzame oplossingen. “Denk dan aan een elektrische vloerverwarming, verwarming met infrarood, en de low-H2O radiatoren die we zelf ook gebruiken. In de keuken wordt steeds vaker gekozen voor een kokendwaterkraan (die veel zuiniger zijn dan de traditionele waterkoker) en een inductiekookplaat. Het is zelfs al mogelijk om je ruimte te verwarmen met de gefilterde warme lucht uit je afzuigkap! Het is prachtig om te zien hoe slimme, moderne technologie niet alleen zorgt voor meer comfort, maar ook voor flink minder energieverbruik.”

We werken met hoogwaardige producten die geproduceerd zijn met respect voor mens en natuur. Die gaan veel langer mee en dat scheelt in je ecologische voetafdruk.
Sander Janse
Directeur Jtwee Koken en Baden

DELTA Puur Zeeuws Groen

100% groene stroom die volledig in Zeeland is opgewekt, dat is DELTA Puur Zeeuws Groen. Met behulp van Zeeuwse windmolens en tientallen Zeeuwse zonnedaken. Opgewekt door Zeeuwse ondernemers vóór Zeeuwse ondernemers.