Nieuw bij DELTA: thuislaadpunten voor elektrische rijders

De ANWB voorspelde eind vorig jaar dat elektrisch rijden in 2020 definitief door zou breken. Of de coronacrisis en de economische gevolgen daarvan dat gaan vertragen is afwachten. Feit blijft dat elektrisch rijden in opkomst is. Naarmate meer mensen een elektrische auto kopen, wordt steeds vaker een beroep gedaan op de eigen energieleverancier voor het realiseren van een laadpunt. DELTA speelt daarop in en neemt kant-en-klare laadpunten voor thuis op in zijn productaanbod.

Ondernemers

Roel Meijerink, CEO van DELTA Energie: “Begin 2020 introduceerden we al laadpalen voor ondernemers. Laadpalen zijn in Zeeland vooral belangrijk voor de recreatie- en leisuresector. Een elektrische rijder zoekt namelijk bewust naar voorzieningen mét laadpaal. Zonder laadpalen sluit je een steeds grotere doelgroep uit. Die doelgroep groeide in 2019 met meer dan 50.000 elektrische auto’s.”

Particulieren

Behalve vanuit het bedrijfsleven kreeg DELTA ook van particuliere klanten steeds vaker verzoeken om bij de woning een laadpunt te realiseren. Meijerink: “Als je al groene stroom van DELTA hebt, laad je je auto ook op met groene stroom. En dat is natuurlijk wat je wilt als je elektrisch gaat rijden.”

DELTA werkt voor het aanbieden van laadpunten samen Vattenfall Incharge. “Vattenfall Incharge heeft veel ervaring en expertise op dit gebied. Daar maken we nu gebruik van om ook in Zeeland laadpunten aan te bieden.”

Van a tot z

DELTA biedt het totaalpakket ‘Zorgeloos Thuisladen Compleet’. Daarmee wordt alles in één keer voor de elektrisch rijdende klant geregeld:

  • Volledige plaatsing en installatie
  • 24/7 online inzicht in laadsessies
  • Automatische verrekening met werkgever of bedrijf
  • Een handige app met laadpunten en meer info die het leven van een elektrische rijder makkelijk maakt

Wie bij DELTA groene stroom afneemt, laadt zijn elektrische auto thuis dan ook gelijk met groene stroom. Of, als de klant DELTA Puur Zeeuws Groen heeft, zelfs met groene stroom die volledig in Zeeland is opgewekt.

Totaalpartner

Meijerink: “Het aanbieden van laadpunten voor zakelijke én particulieren klanten past volledig binnen de strategie van DELTA om uit te groeien tot een totaalpartner op het gebied van energie. Met de introductie van DELTA Groen Gas (nu: DELTA MixGroen Gas) kunnen klanten nu voor volledig duurzame energielevering kiezen. Ons energieadvies biedt alle handvaten om woning of bedrijf te verduurzamen en we werken nu aan het verbreden van ons productaanbod met duurzame oplossingen zoals laadpalen.”

"Als je al groene stroom van DELTA hebt, laad je je auto ook gelijk op met groene stroom. En dat is natuurlijk wat je wilt als je elektrisch gaat rijden.”
Roel Meijerink
CEO DELTA Energie

DELTA Zorgeloos Thuisladen Compleet

Ga je een elektrische auto leasen of kopen en heb je parkeerruimte op eigen terrein? Dan heb je laadpunt nodig. DELTA Energie biedt Zorgeloos Thuisladen Compleet. Daarmee regel je in één keer alles voor jouw laadpunt. Heb je stroom van DELTA Energie? Dan laad je je auto altijd met 100% groene stroom.