ANBO kiest voor DELTA Energie

ANBO, dé Nederlandse belangenbehartiger voor ouderen, koos onlangs voor DELTA als nieuwe partner op het gebied van energie. Daarmee mag DELTA de komende twee jaar alle ANBO-leden een collectief aanbod doen voor een energiecontract. Het aanbod van DELTA staat ook al vermeld in het voordeelboek dat ANBO-leden in de eerste week van januari via de post ontvingen.

Ledenvoordeel

ANBO behartigt de belangen van ouderen op het gebied van inkomen, pensioen, gezondheid, veiligheid, wonen en de digitale samenleving. Met zo’n 75.000 leden wordt ANBO door de politiek en maatschappelijke organisaties als een serieuze gesprekspartner gezien. Leden van ANBO profiteren bovendien van aanbiedingen met exclusief ledenvoordeel, zoals een aanbod voor een stroom en gas.

Loyaal

Marina Geelhoed, manager Sales van DELTA Energie: “We zijn enorm blij dat ANBO voor DELTA heeft gekozen. Ouderen zijn een kritische maar vaak loyale groep energieverbruikers die service en betrouwbaarheid erg belangrijk vinden. Dat is precies wat wij ze kunnen bieden als kleinschalige Zeeuwse energieleverancier met meer dan 100 jaar ervaring. Onze lijntjes zijn kort, onze klantenservice vriendelijk en efficiënt en ons aanbod is groen, degelijk en voordelig.”

No-nonsense

“DELTA maakte op ons direct een nuchtere en betrouwbare indruk. Gewoon een eenvoudig te begrijpen aanbod zonder verborgen voorwaarden en natuurlijk standaard met groene stroom”, zegt Thierry Schröter, coördinator bedrijfsvoering bij ANBO. Die no-nonsense aanpak is precies wat je van een Zeeuwse energieleverancier verwacht. Hiermee kunnen we onze leden een mooi aanbod doen voor hun energiecontract.”

Turbulente markt

De samenwerking met ANBO komt op een moment dat de energiemarkt turbulenter is dan ooit. “Voor ANBO-leden die een lopend energiecontract met vaste prijzen hebben, is het op dit moment niet aantrekkelijk om van energieleverancier te wisselen, zelfs niet met het exclusieve ANBO-ledenaanbod van DELTA. Zij kunnen daarom onze ‘overstapwekker’ aanzetten. Wij informeren ze dan automatisch als overstappen wél weer loont”, zegt Marina Geelhoed.

Persoonlijk

ANBO-leden die een contract met variabele prijzen of een aflopend contract met vaste prijzen hebben, kunnen wel baat hebben bij een overstap. Geelhoed: “We helpen ze aan de telefoon met het maken van de juiste keuze. De hoge energieprijzen roepen veel vragen op en we zien dat senioren het prettig vinden om daarbij persoonlijk hulp te krijgen. Verder hopen we natuurlijk op dalende prijzen in de loop van 2022 zodat alle ANBO-leden van ons aanbod gebruik kunnen maken.”