Zo verduurzaam je je werkplaats of magazijn met ledverlichting

In een werkplaats of magazijn kunnen de kosten voor verlichting hoog oplopen, zeker als het licht dag en nacht brandt. De overstap naar duurzame ledverlichting verdien je snel terug. Maar ledverlichting gaat niet alleen veel efficiënter om met energie dan traditionele verlichting, het is ook een functionele verbetering. Het kan de veiligheid verhogen en de kwaliteit en het werkplezier van je medewerkers verhogen.

Verhoog de productie en verlaag de energiekosten

Overal waar mensen aan het werk zijn, is goede verlichting nodig. Het zorgt ervoor dat mensen hun werk beter kunnen doen, meer plezier hebben in hun werk en het houdt de omgeving veilig. Wil je zeker weten dat je werkomgeving constant goed verlicht is en wil je geld besparen, dan is ledverlichting een uitstekende keuze.

Ledverlichting gaat tot wel tien keer langer mee dan traditionele verlichting. Bovendien vereist het weinig tot geen onderhoud. Daardoor bespaar je op vervangingskosten en ben je er zeker van dat je werkomgeving constant verlicht is. En niet onbelangrijk; je kunt met ledverlichting tot wel 75% besparen op de energiekosten. Kies je voor sensoren? Dan loopt de besparing alleen maar verder op. Met ledverlichting:

✓ realiseer je direct een verlaging van de energiekosten
✓ heb je geen onderhoudskosten, dankzij een veel langere levensduur
✓ ben je verzekerd van een maatregelen die geldt voor de energiebesparingsplicht

Tip: wil je voordelig één op één overstappen op ledverlichting en maak je al gebruik van verlichtingslijnen? Vaak kun je, na inspectie van de bestaande lijnen, gebruikmaken van renovatiemodules.

Verbeter het licht en verhoog de veiligheid

Bij industriële ledverlichting gaat het niet alleen over het verlichten van grote hallen, maar ook over het bieden van functioneel en veilig licht voor jouw medewerkers. Door de ledverlichting af te stemmen op de specifieke behoeften van jouw werkomgeving creëer je een prettige werkomgeving zonder schaduwvorming of verblinding. Dat verbetert de veiligheid en efficiëntie. Ledverlichting:

✓ biedt gelijkmatig licht tegen lage operationele kosten
✓ voorkomt schittering en schaduwvorming
✓ is toepasbaar in de meest veeleisende omgevingen

Tip: Wist je dat noodverlichting geïntegreerd kan worden in jouw verlichtingslijnen? Dat verhoogt de veiligheid tijdens noodsituaties.

De veilige en aangename werkplaats begint met een goed lichtadvies

De lichtexperts van onze partner LuxImprove houden rekening met alles wat belangrijk is bij het verlichten van jouw omgeving. Zo kijken ze naar elke ruimte om te beoordelen of die voldoet aan de eisen van de gebruikers en de geldende normen. Tegelijkertijd kijken ze naar de mogelijkheden voor energiebesparing en verbetering van het lichtbeeld. Besteed je het volledige traject van plan tot uitvoering aan hen uit? Dan ervaar je het gemak van hun projectbegeleiding.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Laat je inspireren en adviseren door de lichtspecialisten van onze partner LuxImprove.​​

DELTA Ledverlichting

Verlichting speelt een belangrijke rol bij energiebesparing. Met ledverlichting bespaar je namelijk fors ten opzichte van traditionele tl- en halogeenverlichting. Samen met onze ledpartner LuxImprove biedt DELTA Energie een breed aanbod aan verlichting mét exclusief voor klanten 5% factuurkorting.