Verhoog de sfeer in jouw hotel, restaurant of café met ledverlichting

In de bruisende wereld van horeca draait alles om sfeer, beleving en gastvrijheid. Met de juiste verlichting verhoog je de ambiance voor je gasten en creëer je een veilige (werk)omgeving. Kies je voor ledverlichting, dan zorg je niet alleen dat gasten zich thuis voelen, je bespaart ook nog eens flink op je energierekening. Lees wat ledverlichting voor jouw horecagelegenheid kan doen.

Eenvoudig je energieverbruik verlagen

Als horecaondernemer weet je hoe belangrijk het is om je operationele kosten zo laag mogelijk te houden. Goede verlichting helpt je daarbij. In vergelijking met traditionele verlichting zoals halogeen en tl-verlichting, verbruiken ledlampen aanzienlijk minder energie. In de praktijk kan dat een besparing opleveren tot wel 75%. En bovendien ligt de levensduur tienmaal hoger dan bij traditionele verlichting.

Goede verlichting is veelzijdig inzetbaar

Maar hoe doe je dat precies, de sfeer en gastvrijheid verhogen met verlichting? Met slimme aansturing kun je eenvoudig de kleuren, tinten en intensiteit aanpassen in elke ruimte. Precies afgestemd op de gelegenheid of de gewenste sfeer. Of het nu gaat om een romantisch gedimd licht voor een intiem diner of levendige kleuren voor een groot feest, met ledverlichting zijn de mogelijkheden eindeloos.

Maar ook hotelkamers kun je met ledverlichting origineler, praktischer en mooier verlichten dan met traditionele verlichting. Zeker als je hotelkamers gaat renoveren is het slim om vroegtijdig na te denken over verlichting en hoe je dat optimaal in het ontwerp van je vernieuwde kamers kunt integreren.

Bovendien is ledverlichting niet alleen belangrijk voor je gasten. In de keuken maakt hoogwaardige ledverlichting het werken veiliger en comfortabeler. En ook in andere functionele ruimtes waar je gasten nooit komen kunnen medewerkers profijt hebben van optimale verlichting.

Tip: wil je functioneel licht combineren met sfeervol licht? Kies voor dim-to-warm verlichting. Die wordt warmer naarmate het dimt. Zo kun je op ieder moment de juiste ambiance creëren.

Alles begint met een goed lichtadvies

De lichtspecialisten van onze partner LuxImprove begrijpen de unieke wensen van de horecasector. Elk lichtontwerp dat zij maken, is uniek en volledig afgestemd op een versterking van de gastvrijheid en beleving. Tegelijkertijd kijken ze naar de mogelijkheden voor energiebesparing en verbetering van het lichtbeeld. Kortom, LuxImprove stelt horecaondernemers in staat om hun kosten te verlagen, de winstgevendheid te verhogen en tegelijkertijd een onvergetelijke ervaring te bieden aan hun gasten.

DELTA Ledverlichting

Verlichting speelt een belangrijke rol bij energiebesparing. Met ledverlichting bespaar je namelijk fors ten opzichte van traditionele tl- en halogeenverlichting. Samen met onze ledpartner LuxImprove biedt DELTA Energie een breed aanbod aan verlichting mét exclusief voor klanten 5% factuurkorting.