Financiële problemen door stijgende kosten? Geldfit helpt.

Ondernemen is risico lopen. Daar zal iedere ondernemer het mee eens zijn. Maar er zijn van die situaties die ervoor zorgen dat je binnen korte tijd opeens flink in de problemen kunt komen. Bijvoorbeeld bij plotselinge leveringsproblemen of, zoals nu, bij snel stijgende energiekosten. Dan is het prettig om te weten dat je altijd ergens terecht kunt voor financieel advies. Bij Geldfit Zakelijk bijvoorbeeld.

Geldfit Zakelijk is speciaal opgericht voor ondernemers en biedt hulp bij jouw financiële situatie. Met een onlne test krijg je direct inzicht in hoe jouw bedrijf er financieel voor staat. Maar vervolgens krijg je ook een overzicht waar je terecht kunt voor verdere hulp. Websites met handige tips, online begeleiding of hulp van andere ondernemers: het is er allemaal en jij kunt er gebruik van maken. Zo helpt Geldfit Zakelijk jou om je bedrijf financieel fit te maken en te houden.

Geldfit werkt heel eenvoudig:

  • ga naar geldfit.nl/zakelijk
  • doe de gratis test binnen enkele minuten
  • krijg inzicht in hou jouw onderneming er financieel voor staat
  • je ontvangt een op jouw situatie afgestemd advies voor passende verdere hulp

DELTA Energie ondersteunt Geldfit

Geldfit is een initiatief van de Nederlandse Schuldhulproute. Dat is een publiek-private samenwerking van onder andere gemeenten, bedrijven (waaronder banken en energieleveranciers) en ondernemers- en schuldhulpverleningsorganisaties. Ook DELTA Energie hoort bij de energieleveranciers die Geldfit ondersteunen.