Je huis duurzamer maken? Met energie van DELTA sta je 1-0 voor

Ben je aan een nieuwe cv-ketel toe? Heeft je huis een dak dat pal op het zuiden ligt? Of wil je nu al van het gas af? DELTA helpt je een handje! Want als je energie hebt van DELTA krijg je exclusieve korting als je via DELTA een cv-ketel, warmtepomp of zonnepanelen huurt van Saman Groep. Zo geven we je een financieel duwtje in de rug als je je huis duurzamer wilt maken. Maak kennis met de Duurzame DELTA Deals!

Huren

De Duurzame DELTA Deals leveren jou een leuk financieel voordeel op. Als je een cv-ketel, warmtepomp of zonnepanelen huurt krijg je per product 2,50 euro korting op het maandelijkse huurbedrag. Huur je een cv-ketel én zonnepanelen, dan krijg je dus vijf euro korting per maand.

Dat lijkt weinig, maar je huurt voor een lange periode. Over een periode van 10 jaar bijvoorbeeld loopt je totale korting al op tot 600 euro. Mooi meegenomen toch?

Kopen

Als je een warmtepomp of zonnepanelen koopt krijg je eenmalig 100 euro korting per product op de aanschafprijs. Als je een cv-ketel koopt krijg je 50 euro korting op de aanschafprijs van een cv-ketel. Als je een nieuwe cv-ketel én zonnepanelen aanschaft krijg je dus in totaal 150 euro korting.

In de video hieronder zet Annemarie van DELTA het allemaal nog even duidelijk op een rijtje én bezoekt ze Gijs en Jiska in Koudekerke. Zij maakten hun huis duurzamer met een cv-ketel, een hybride warmtepomp én zonnepanelen!

 

Saman Groep

Als je via DELTA een cv-ketel, zonnepanelen of warmtepomp koopt of huurt dan wordt je installatie geleverd door Saman Groep, het grootste Zeeuwse installatiebedrijf uit Zierikzee. Zij verzorgen de complete montage en plaatsing en verzorgen, in het geval van een cv-ketel en warmtepomp, ook het onderhoud volgens de onderhoudsplanning van de door jou gekozen apparaten. Wel zo makkelijk én veilig!

Kortom: met de Duurzame DELTA Deals geeft DELTA je nog eens een extra impuls om je huis duurzamer te maken. Samen zetten we stappen naar een duurzamer leven!

Duurzame DELTA Deals

Als je energie hebt van DELTA krijg je exclusieve korting als je via DELTA Energie isolatie, zonnepanelen, warmtepomp, airconditioning of zonneboiler huurt of koopt. Dat levert je direct voordeel op!