De zekerheid van een onderhoudsabonnement

Heb je een warmtepomp, cv-ketel, zonneboiler of airconditioning gekocht? Dan is het verstandig om regelmatig een erkende servicemonteur naar je installatie te laten kijken. Zo voorkom je dat kleine problemen veranderen in dure reparaties. Met onze onderhoudsabonnementen zorgen de servicemonteurs van de Saman Groep dat jouw installatie in topconditie blijft!

Waarom onderhoud zo belangrijk is

Ook jouw installatie is gebaat bij goed en frequent onderhoud. Het vermindert het risico op storingen én je installatie blijft efficiënt en vooral ook veilig z’n werk doen.

  • Maximale veiligheid: Een cv-ketel die regelmatig wordt gecontroleerd, vermindert het risico op koolmonoxidevergiftiging. Tijdens de controle worden eventuele lekkages of problemen met de verbranding opgemerkt en opgelost
  • Aandacht voor gezondheid: Door filters regelmatig te controleren en te vervangen, voorkom je dat stofdeeltjes en bacteriën zich ophopen en verspreid worden door jouw airconditioning
  • Optimale prestaties: Een goed afgestelde cv-ketel of warmtepomp verbruikt minder energie en levert betere prestaties. Dat is goed voor een lagere energienota
  • Lange levensduur: Slijtage van onderdelen en defecten worden snel opgemerkt en verholpen tijdens het onderhoud. Dit voorkomt later problemen en verlengt de levensduur van je installatie
  • Garantiebehoud: Een fabrieksgarantie kan oplopen tot wel 10 jaar. Regelmatig onderhoud is vaak een vereiste om deze garantie te behouden. Daarom loont het om te investeren in onderhoud

Keuze uit twee verschillende abonnementen

Met een onderhoudsabonnement profiteer je van de zekerheid van preventief onderhoud. Kies het abonnement dat het beste past bij jouw behoeften en de leeftijd van je installatie.

Vertrouwd onderhoud met BasisService
Is jouw systeem redelijk nieuw? Dan kun je met het BasisService abonnement op een voordelige manier jouw installatie in topconditie houden. Standaard wordt jouw systeem grondig nagelopen en worden problemen vroegtijdig opgespoord. Is er toch iets dat gerepareerd moet worden? Dan krijg je direct te horen wat dit kost.

Het BasisService abonnement is beschikbaar voor cv-ketels, hybride of all-electric warmtepompen, zonneboilers en airconditioningsystemen.

Geen onverwachte kosten met TotaalService
Helemaal geen omkijken meer naar het onderhoud? Dan is onze TotaalService abonnement de perfecte keuze voor jou! Naast het preventieve onderhoud worden ook tijdens storingen de kosten vergoed. Hierbij moet je denken aan het uurloon, voorrijkosten, materialen en vervangende onderdelen. Op die manier kun je zorgeloos genieten en hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten.

Het TotaalService abonnement is beschikbaar voor cv-ketels jonger dan 9 jaar en voor hybride of all-electric warmtepompen.

24/7 bereikbaar tijdens storingen

Gaat er toch iets kapot, of krijg je te maken met een storing? Dan kun je altijd rekenen op de service van de Saman Groep. Ze staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Dus ook in het weekend en tijdens feestdagen.

DELTA Onderhoudsabonnementen

Met een DELTA Energie onderhoudsabonnement profiteer je van de zekerheid van regelmatig onderhoud. Dat vermindert het risico op storingen én je installatie blijft efficiënt en vooral ook veilig z'n werk doen.