Cv-ketel huren in plaats van kopen? Rudy Wiemes kiest voor DELTA

Rudy Wiemes heeft al jaren groene stroom van DELTA Energie. Toen hij onlangs een nieuwe cv-ketel nodig had, koos hij ervoor om via DELTA een energiezuinig model te huren in plaats van te kopen.  Niet alleen omdat hij met de Duurzame DELTA Deals flinke korting kreeg, maar ook omdat hij met zo’n abonnement zeker weet dat hij snel wordt geholpen als er toevallig iets stuk gaat.

Huren van de cv-ketel

Rudy en zijn vrouw genieten van hun welverdiende pensioen in Terneuzen. Dit jaar werd er grootschalig onderhoud aan de verwarming en rookkanalen van hun appartementencomplex uitgevoerd, waardoor in iedere woning een nieuwe cv-ketel moest worden geplaatst. “De meeste mensen in het gebouw kozen ervoor om als collectief een nieuwe ketel te kopen,” vertelt Rudy. “Maar ik heb sinds we het appartement 16 jaar geleden kochten altijd de ketel gehuurd via DELTA. Dat beviel zo goed, dat we ook het nieuwe model hebben gehuurd. Bovendien was het fijn dat we met de Duurzame DELTA Deals korting kregen.”

Altijd goede service

Door het huren van een cv-ketel hoeft Rudy geen grote uitgave te doen, en weet hij zeker dat mogelijke problemen razendsnel worden opgelost. “Ik ben ontzettend tevreden over de service van DELTA en Saman Groep, die de cv-ketel installeert en onderhoudt. Ze zijn goed bereikbaar, communiceren heel helder en verlenen uitstekende service. Er was wel eens een probleem met de boiler; toen kwamen ze dezelfde dag nog langs om het op te lossen.”

Besparen op stookkosten

De nieuwe ketel is in juni geïnstalleerd, en dat merkte Rudy en zijn vrouw heel snel in hun verbruik en kosten. “Het nieuwe model is gewoon echt heel erg zuinig. We merken een verschil in de hoeveelheid gas die we verbruiken: het rendement is stukken hoger met zo’n moderne ketel. We zijn onlangs ook overgestapt op elektrisch koken via inductie, ook dat is een stuk goedkoper dan gas, en natuurlijk beter voor het milieu.”

Keuze voor lokale bedrijven

“Ik doe nog veel werk voor een personeelsvereniging. Bij ieder evenement dat we daarvoor organiseren, kiezen we ervoor om samen te werken met lokale bedrijven. Op die manier steunen we de Zeeuwse economie. En dat is ook de reden dat we in huis voor televisie, internet en energie kiezen voor DELTA: het voelt fijn om als Zeeuw ook die dingen van dichtbij te halen, met service waar je op kunt bouwen.”

DELTA Cv-ketels

Toe aan een nieuwe cv-ketel? Bij DELTA Energie huur of koop je eenvoudig een A-merk cv-ketel tegen concurrerende prijzen. Heb je energie van DELTA? Dan krijg je bovendien exclusieve korting met de Duurzame DELTA Deals!