Samenwerking DELTA Energie en Het Ondernemerscollectief

De drive om ondernemers, in het bijzonder zzp’ers, verder te helpen en om er als een kennispartner voor ze te zijn, is wat DELTA Energie en Het Ondernemerscollectief sinds kort verbindt. Beide bedrijven zijn een samenwerking aangegaan waarin kennisoverdracht aan en collectief voordeel voor ondernemers centraal staan.

Kennisplatform

Het Ondernemerscollectief is een kennisplatform voor ondernemers. Zo bieden ze handige trainingen en webinars over allerlei voor ondernemers actuele en relevante onderwerpen. Deskundige helpdeskmedewerkers dienen als sparringpartner op allerlei gebieden om ondernemers adviezen te geven waarmee ze écht verder kunnen. Ook biedt Het Ondernemerscollectief financieel voordeel bij bijvoorbeeld het afsluiten van verzekeringen.

Energie is belangrijker dan ooit

Martijn Pennekamp, eigenaar van Het Ondernemerscollectief: “Ik kijk er naar uit om samen met DELTA Energie onze leden te informeren over alles wat met energie te maken heeft. De huidige situatie op de energiemarkt toont aan dat energie belangrijker is dan ooit. Goedkope energie is niet vanzelfsprekend. We moeten er zuinig en verantwoord mee omgaan. Samen met DELTA Energie gaan we onze leden helpen bij hun energiezaken. Ondernemers kunnen zich zo focussen op wat voor hen het belangrijkste is: hun klanten.”

Energiepartner

“Wat Het Ondernemerscollectief doet past uitstekend bij de rol van energiepartner die wij voor onze klanten willen zijn”, licht Raymond Zijlstra, marketeer zakelijke markt bij DELTA Energie toe. “Daarom bieden we zzp’ers die klant bij ons worden een jaar lang gratis lidmaatschap van Het Ondernemerscollectief aan. Ook zzp’ers die al klant zijn mogen gratis een jaar lang profiteren van het lidmaatschap van Het Ondernemerscollectief. Dat kan ze veel voordeel opleveren. Andersom bieden wij de leden van Het Ondernemerscollectief veel interessante content en informatie over actuele energiezaken zoals het prijsplafond, zonnepanelen, subsidies en nog veel meer.”

DELTA Energie heeft zich de afgelopen jaren meer en meer ontwikkeld van energieleverancier tot energiepartner. Daarom heeft het bedrijf de afgelopen paar jaar partnerships opgezet met installatiepartner Saman Groep, isolatiepartner ISOenergy en ledpartner LuxImprove. Ook breidt DELTA Energie momenteel de capaciteit op het gebied van energie-advies uit om aan de toenemende vraag naar energieadvies te kunnen voldoen.

Energie voor zzp'ers: jij bent aan zet!

Besteed je als zzp'er ook vooral je tijd aan je klanten? Dan is energie vaak bijzaak. Toch is het belangrijk om er voldoende aandacht aan te besteden, want dat kan je voordeel opleveren. Daarom heeft DELTA Energie een speciaal aanbod voor zzp'ers en denken we je graag met je mee om het maximale uit je energie te halen.