LuxImprove verlichtingspartner van DELTA Energie

Om zijn zakelijke klanten goed te kunnen bedienen met professioneel advies op het gebied van verlichting is DELTA Energie een partnership aangegaan met LuxImprove, een landelijke speler met Zeeuwse roots op het gebied van ledverlichting voor de zakelijke markt.

Zakelijke klanten van DELTA Energie krijgen 5% exclusieve factuurkorting op de order die voortkomt uit een via DELTA Energie aangevraagd adviesgesprek met een lichtadviseur van LuxImprove. Zo vult DELTA Energie zijn energiepartnerrol voor ondernemers verder in, want energie is meer dan stroom en gas alleen.

Samenwerken

Jordi van de Vrie, Directeur bij LuxImprove over de samenwerking: “Als Zeeuwse lichtspecialist zijn wij trots op de samenwerking met DELTA Energie. De transitie naar klimaatneutraliteit vraagt om grote inspanningen van bedrijven en instellingen om ons heen. Door onze krachten te bundelen leveren wij een positieve bijdrage in het waarborgen van een duurzame toekomst. De inzet van onze (licht)expertise zorgt uiteindelijk niet alleen voor een lager energieverbruik, maar ook voor een verbetering van de prestaties en de totaalbeleving.”

Energiebesparing

Roel Meijerink, CEO van DELTA Energie vult aan: “Hoewel verduurzaming een belangrijk thema blijft, zien we nu dat door de hoge energieprijzen energiebesparing een enorme urgentie heeft gekregen. Onze energie-adviseurs zien tijdens hun bedrijfsbezoeken dat er vaak fors bespaard kan op verlichting. Omdat wij onze klanten direct concrete oplossingen willen bieden hebben we de samenwerking met Luximprove gezocht: een gerenommeerde landelijke speler uit Zeeland. Zij zijn in staat om onze zakelijke klanten in de breedste zin te adviseren op lichtgebied.”

Duurzame DELTA Deals

Het aanbod van LuxImprove valt bij DELTA onder de Duurzame DELTA Deals: exclusieve kortingen voor klanten van DELTA Energie. Naast een aanbod op het gebied van zonnepanelen bestaat het kortingsprogramma voor zakelijke klanten nu dus ook uit een factuurkorting op een order voor ledverlichting van LuxImprove. Voorwaarde voor het verkrijgen van deze korting is dat de aanvraag voor een adviesgesprek op het gebied van ledverlichting via de DELTA-website verloopt.

DELTA Ledverlichting

Verlichting speelt een belangrijke rol bij energiebesparing. Met ledverlichting bespaar je namelijk fors ten opzichte van traditionele tl- en halogeenverlichting. Samen met onze ledpartner LuxImprove biedt DELTA Energie een breed aanbod aan verlichting mét exclusief voor klanten 5% factuurkorting.