CEO DELTA Energie Roel Meijerink vertrekt per 31 december

DELTA Energie maakt vandaag bekend dat Roel Meijerink per 31 december 2023 terugtreedt als Chief Executive Officer (CEO) van DELTA Energie, om over te stappen naar Vattenfall waar hij zich gaat focussen op strategische partnerships. Een opvolger voor de CEO-functie zal binnenkort worden aangekondigd.

Roel Meijerink, CEO bij DELTA Energie: “Het was een eer om de afgelopen 6,5 jaar leiding te geven aan dit bedrijf met deze fantastische collega’s en ik ben trots op wat we samen hebben bereikt. Ik heb een enorm mooie tijd gehad bij DELTA Energie en dit afscheid doet me echt wat. Er staat gelukkig een solide bedrijf met een heldere visie voor de toekomst. Dat maakt dat ik met vertrouwen afscheid neem van DELTA Energie. Ik kijk uit naar mijn nieuwe rol bij Vattenfall waarbij ik me ga richten op strategische partnerships.”

Cindy Kroon, Chief Commercial Officer bij Vattenfall: “Namens alle collega’s van DELTA Energie en Vattenfall wil ik Roel hartelijk danken voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren. Onder zijn aansturing heeft DELTA Energie een sterke doorontwikkeling gerealiseerd op het gebied van klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en financiële resultaten. En dat in lastige tijden waarin de coronacrisis, de energiecrisis en de huidige energietransitie de nodige uitdagingen met zich meebrengen. Ik wens Roel het allerbeste in zijn nieuwe rol binnen Vattenfall.”

DELTA Energie zal de komende periode op zoek gaan naar een geschikte opvolger van Roel Meijerink.

Ben je journalist en wil je contact opnemen met DELTA Energie? Onze woordvoerder staat je graag te woord. E-mail: mediarelaties@deltaenergie.nl. Telefoon: 0118 – 22 66 29 (alléén voor journalisten).