Bram Drewes nieuwe CEO DELTA Energie

Vanaf 1 december 2023 is Bram Drewes de nieuwe Chief Executive Officer (CEO) van DELTA Energie. Hij volgt daarmee Roel Meijerink op die zich na 6,5 jaar bij DELTA Energie binnen moederbedrijf Vattenfall gaat focussen op strategische partnerships. Bram vervulde de afgelopen jaren binnen Vattenfall de functie van Directeur Customer Experience Management.

Bram Drewes: “Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken met de collega’s van DELTA Energie en om een bijdrage te leveren om de klanten verder te helpen met het zetten van duurzame stappen. DELTA Energie is een sterk merk met een mooie en lange geschiedenis in Zeeland en ik ben trots dat ik daar nu onderdeel van mag uitmaken. Dankzij de uitstekende klantenservice, een duidelijke strategie en de Zeeuwse nuchterheid is niet alleen het grootste deel van de Zeeuwse huishoudens en bedrijven al jarenlang klant. Ook in de rest van Nederland groeit DELTA Energie.”

Roel Meijerink: “Het was een eer om de afgelopen 6,5 jaar leiding te geven aan dit bedrijf met deze fantastische collega’s en ik ben trots op wat we samen hebben bereikt. Ik heb een enorm mooie tijd gehad bij DELTA Energie en dit afscheid doet me echt wat. Er staat gelukkig een solide bedrijf, met een heldere visie voor de toekomst en met de komst van Bram kan ik met vertrouwen afscheid nemen van DELTA Energie. Ik kijk uit naar mijn nieuwe rol bij Vattenfall waarbij ik me ga richten op strategische partnerships en wens Bram veel succes en plezier in zijn nieuwe functie.”

Cindy Kroon, Chief Commercial Officer bij Vattenfall: “Namens alle collega’s van DELTA Energie en Vattenfall wil ik Roel hartelijk danken voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren. Onder zijn aansturing heeft DELTA Energie een sterke doorontwikkeling gerealiseerd op het gebied van klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en financiële resultaten. En dat in lastige tijden van de coronacrisis, de energiecrisis en de uitdagingen van de energietransitie. Ik wens Roel het allerbeste in zijn nieuwe rol binnen Vattenfall. We gaan Brams kennis en ervaring missen bij Vattenfall, maar we zijn ervan overtuigd dat DELTA Energie daarvan gaat profiteren. Ik wens ook hem alle succes in zijn nieuwe functie.”