De familie Ollefers kocht zonnepanelen mét Duurzame DELTA Deals korting

In Oost-Souburg wonen Sanny en Richard Ollefers. Ze zijn al langer bezig met het verduurzamen van hun woning. Richard: “In de afgelopen jaren isoleerden we onze woning en vervingen we alle kozijnen voor het nieuwste van het nieuwste. Het isoleren van de zolder staat nog op de planning. Ik vind verduurzaming de moeite waard, het mes snijdt aan twee kanten. Je bespaart geld en je helpt het klimaat.”

Dat aan twee kanten snijdende mes was ook de reden dat Sanny en Richard besloten om te kiezen voor zonnepanelen. Omdat ze energie hebben van DELTA kozen ze, mede door positieve verhalen in hun kennissenkring, voor zonnepanelen van Saman Groep. Daarbij maakten ze gebruik van de Duurzame DELTA Deals. Dat zijn exclusieve kortingen voor DELTA-klanten op zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers en cv-ketels van Saman Groep.

“Iedereen was lovend over Saman Groep en gaf aan dat het een fijne partner is. Al snel besloten we een adviesgeprek aan te vragen. Daarna kwam adviseur Ocker Ghering bij ons over de vloer. Hij inventariseerde onze wensen kwam met een passend voorstel voor ons.”

Probleemloze plaatsing

Inmiddels liggen er 24 zonnepanelen met een jaaropbrengst van 9.000 kWh op hun dak. Over de montage is Richard erg te spreken: “De monteurs stonden keurig op tijd voor de deur. Zij voerden hun werk niet alleen correct uit, maar ook met toewijding en plezier. Ze waren erg beleefd in de omgang en tegen half vier waren ze al helemaal klaar. De plaatsing van de zonnepanelen verliep eigenlijk volledig probleemloos.”

Tevreden

Al met al zijn Sanny en Richard heel tevreden met de Saman Groep. “Van de adviseur en de planning tot de monteurs, ze komen allemaal hun afspraken na. Dat vind ik belangrijk. Ze werken duidelijk en geven vertrouwen om de Saman Groep aan te bevelen aan kennissen. En de Duurzame DELTA Deals korting van DELTA is natuurlijk mooi meegenomen!”

DELTA Zonnepanelen

Met zonnepanelen van DELTA bespaar je flink op je energierekening én ben je duurzaam bezig. Als je al stroom en gas van DELTA hebt, krijg je bovendien extra korting als je via DELTA zonnepanelen huurt of koopt. Mooi meegenomen toch?