Vloerisolatie en spouwmuurisolatie? De familie Krijger kiest voor DELTA

Tijdens de het plannen van een kleine verbouwing besloot de familie Krijger uit Arnemuiden om vloer- en spouwmuurisolatie aan te laten brengen via DELTA. De Duurzame DELTA Deals korting maakte dit extra aantrekkelijk. De familie kan daarnaast ook nog eens flink op de energierekening besparen, wat een groot pluspunt is met de huidige hoge gasprijzen.

Vloerverwarming en vloerisolatie

Stephanie Krijger woont met haar man en twee kinderen zo’n zes jaar in de huidige woning. Twee jaar geleden hebben ze al zonnepanelen laten leggen. “Als je wilt gaan verduurzamen, kun je eigenlijk het best met isolatie beginnen. Dat las ik pas later toen die zonnepanelen er al lagen.” Die isolatie was geen overbodige luxe. “We hebben een hoekhuis en er kwam altijd overal wel tocht binnen in huis. We hadden een kleine verbouwing gepland, waarbij we onder andere de vloer wilden vervangen. Daarbij wilden we graag vloerverwarming en als je daarvoor kiest, is bodemisolatie ook een goed idee.”

Eerlijk advies

Nadat ze een aantal artikelen van Sjaak Vogel, de energie-adviseur van DELTA had gelezen, besloot Stephanie Krijger met behulp via DELTA het bedrijf ISOenergy in te schakelen. “Zij zijn snel komen kijken en hebben een goed voorstel gedaan voor isolatie. Ik vond het prettig dat ze daarbij ook eerlijk waren. We zouden ook de zolder kunnen isoleren, maar bij ons is dat vooral een werk- en opslagruimte waar niet echt wordt geleefd. Bovendien komt er door het grote dakraam in de zomer flink wat zon naar binnen. Hun advies was om daarom te kiezen voor bodemisolatie en spouwmuren.”

Flink besparen

De familie Krijger maakte gebruik van de Duurzame DELTA Deals en vroeg daarnaast ook subsidie aan, waardoor de investering voor het isoleren een stuk betaalbaarder werd. “We hebben al geen enorme gasrekening, maar met de verduurzaming kunnen we daar nu ook aardig op besparen. En om verder te verduurzamen zijn we ook nog van plan om een warmtepomp aan te schaffen.”

Snelle service

Alle werkzaamheden zijn prima volgens afspraak afgerond. “Een onderdeel voor de afwerking was niet direct leverbaar. Je hebt van die bedrijven waar je er dan drie keer achteraan moet bellen, maar wij kregen binnen drie dagen een telefoontje en het was snel geregeld.

Ik heb ze ook gebeld of ze misschien eerder terug konden komen om de isolatie af te werken. Dat kon, nadat ze hadden gecontroleerd of alles droog genoeg was om de zaak af te werken. Ook als je de klantenservice belt, zijn ze altijd bereikbaar.”

DELTA Isolatie

Je huis verduurzamen begint bij isolatie. Daarom biedt DELTA Energie samen met ISOenergy verschillende vormen van isolatie aan: spouwmuur-, dak- en vloerisolatie. Natuurlijk zijn daarop de Duurzame DELTA Deals van toepassing. Als klant van DELTA Energie krijg je 100 euro korting op elke vorm van isoleren.